List for cgit developers and users
 help / color / mirror / Atom feed
From: Torsten Kuehnel <net_seeker@web.de>
To: cgit@lists.zx2c4.com
Subject: Re: cannot get cgit display anything except the repo listing page
Date: Fri, 13 Aug 2021 23:22:06 +0200	[thread overview]
Message-ID: <20210813232206.2f4c9af7fa15f21a0bfe8b8d@web.de> (raw)
In-Reply-To: <20210813091205.cc14dd7486d1b757f2081fa2@web.de>

On Fri, 13 Aug 2021 09:12:05 +0200
Torsten Kuehnel <net_seeker@web.de> wrote:

Switching to uwsgi to connect nginx with cgit works out. Looks like fcgiwrap messes things up. Don't ask me for the exact reason.

> Dear cgit developer,
>
> i have a problem getting cgit display useful information.
> i compiled and installed cgit-1.2.3 like it is decribed in the README file and set it up via nginx fastcgi fcgiwrap
>
> nginx config:
>
> server {
> 	listen 85.17.xx.xx:443 ssl;
> 	server_name my.domain.com;
>         root /var/www/htdocs/cgit;
>
>         access_log  /var/log/cgit/access.log;
>         error_log   /var/log/cgit/error.log;
>
>         ssl_certificate /etc/letsencrypt/live/my.domain.com/fullchain.pem;
>         ssl_certificate_key /etc/letsencrypt/live/my.domain.com/privkey.pem;
>         include /etc/letsencrypt/options-ssl-nginx.conf;
>         ssl_dhparam /etc/letsencrypt/ssl-dhparams.pem;
> 	try_files   $uri @cgit;
>
>         location ~* ^.+\.(css|png|ico)$ {
>                  expires 0;
>             }
>
>         location @cgit {
>                 include fastcgi_params;
>                 fastcgi_param  SCRIPT_FILENAME  /var/www/htdocs/cgit/cgit.cgi;
>                 fastcgi_pass   unix:/var/run/fcgiwrap.socket;
>                 fastcgi_param  PATH_INFO $uri;
>                 fastcgi_param  HTTP_HOST $server_name;
>                 fastcgi_param  QUERY_STRING  $args;
>         }
> }
>
>
> /etc/cgitrc:
>
> root-title=Git Verzeichnisse
> css=/cgit.css
> logo=/cgit.png
> snapshots=tar.gz tar.bz2
>
> scan-path=/tmp/
>
> virtual-root=/
> enable-index-links=1
> enable-log-filecount=1
> enable-log-linecount=1
> enable-commit-graph=1
>
> In the /tmp/ directory is a git repository "repo01" with one commit in it, owned completely by www-data, the user nginx is run with.
>
> The result ist displaying the proper cgit "welcome" page with the one repo listed, Idle for 8 minutes. But the problem is, following any of the presented links like "summary", "log", or "tree", results in displaying the same entry page which lists the repo, but shows no content.
>
> Spent to days on playing around with the nginx and cgitrc config, but nothing useful happens. The permissions on the repo are fully set to the www-data user. The url changes when i choose a link, but the displayed result is always the same, displaying the overview page of available repos.
>
> Thanks for any help in advance.
>
> Torsten Dieter Kuehnel
> --
> Torsten Kuehnel <net_seeker@web.de>


--
Torsten Kuehnel <net_seeker@web.de>

      parent reply	other threads:[~2021-08-13 21:21 UTC|newest]

Thread overview: 10+ messages / expand[flat|nested]  mbox.gz  Atom feed  top
2021-08-13  7:12 Torsten Kuehnel
2021-08-13 11:33 ` Ariel Costas
2021-08-13 20:39   ` Torsten Kuehnel
2021-08-13 21:24     ` Ariel Costas
2021-08-13 22:03       ` Torsten Kuehnel
2021-08-14 22:10         ` Ariel Costas
2021-08-15 19:49           ` Torsten Kuehnel
2021-08-15 22:56             ` june
2021-08-16 11:50             ` Ariel Costas
2021-08-13 21:22 ` Torsten Kuehnel [this message]

Reply instructions:

You may reply publicly to this message via plain-text email
using any one of the following methods:

* Save the following mbox file, import it into your mail client,
  and reply-to-all from there: mbox

  Avoid top-posting and favor interleaved quoting:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Posting_style#Interleaved_style

* Reply using the --to, --cc, and --in-reply-to
  switches of git-send-email(1):

  git send-email \
    --in-reply-to=20210813232206.2f4c9af7fa15f21a0bfe8b8d@web.de \
    --to=net_seeker@web.de \
    --cc=cgit@lists.zx2c4.com \
    /path/to/YOUR_REPLY

  https://kernel.org/pub/software/scm/git/docs/git-send-email.html

* If your mail client supports setting the In-Reply-To header
  via mailto: links, try the mailto: link
Be sure your reply has a Subject: header at the top and a blank line before the message body.
This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for NNTP newsgroup(s).